Mina sidor

Mina sidor

Mina sidor är för dig som vill anmäla intresse, ställa dig i bostadskö, göra en felanmälan och ha full kontroll på allt som rör din hyreslägenhet. Som hyresgäst kan du även vara med och tävla och ta del av spännande erbjudanden. Det kan vara allt ifrån biljetter till bio och sport till fritidsaktiviteter och kultur. Logga in och håll utkik! Är du redan hyresgäst loggar du in med ditt personnummer och ditt personliga lösenord. Är du inte redan användare klickar du på Registrera dig.

Uppdatera dina köpoäng

Dina köpoäng uppdateras automatiskt när du loggar in på Mina sidor och du behöver logga in minst var 12:e månad för att behålla dina köpoäng. Du som har en e-postadress registrerad får ett meddelande som påminnelse, men var noga med att kontrollera att det inte har fastnat i ett spamfilter. Det är fortfarande ditt ansvar att hålla din registrering aktiv så att du inte förlorar dina köpoäng. Glömmer du logga in inom 12 månader får du göra en ny registrering och börja samla poäng på nytt.

Logga in/Uppdatera dina köpoäng

Person-/Organisationsnr.

Lösenord


Glömt ditt lösenord?
Registrera dig

Maria har stora planer

Trygghetsboendet Skäret i Skelleftehamn blir en efterlängtad boendeform där hyresgästerna har tillgång till en trygghetsvärd några gånger i veckan. "Med aktiviteter som exempelvis hantverk, gympa och bakning kan vi skapa trivsel och trygghet för de boende", säger Maria Holmgren som är nyanställd trygghetsvärd.

Läs mer här

Ledigt just nu

Lista på lediga objekt för olika boendetyper.