Fastighetsingenjör

Fastighetsingenjör

Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 5 200 lägenheter och 243 lokaler. Vi förvaltar hyreslägenheter i flerfamiljshus, radhus, småhus, studentbostäder, ungdomslägenheter, seniorboenden, trygghetsboenden samt vård- och omsorgsboenden. Skebo omsätter ca 460 mkr och har ca 55 anställda. Skebo har en Projekt- & Supportavdelning vars primära roll är att stötta förvaltningsavdelningen. Avdelningen ansvarar för rep-, underhålls- och investeringsprojekt, utredningar och intern teknisk support.

Vi är i behov av att förstärka med en Fastighetsingenjör.

Om jobbet

I rollen som vår fastighetsingenjör tillhör du Projekt & Supportavdelningen och rapporterar direkt till Projektchef. Här har du ett omväxlande arbete där du både arbetar självständigt och i team tillsammans med kollegor på avdelningen och förvaltningsavdelningen.
Du kommer att ha systemansvar för all fastighetsnära IT samt fungera som tekniskt sakkunnig inom VVS, styr- och övervakning mot förvaltningsavdelningen och i projekt. Våra fastighetsnära IT-system består i dagsläget av bland annat Schneider och Siemens system samt Testo, Flir, Eco guard m fl.
Periodvis kommer du vara projektledaren för beslutade investeringar inom ditt teknikområde. Ditt specialistområde står i ständig förändring och för att kunna initiera utvecklings- och effektiviseringsåtgärder inom ditt teknikområde, så är din förmåga att lyssna in, vara nyfiken på marknaden och omvärldsbevaka en självklarhet för dig.

Om Dig

Du har en relevant akademisk utbildning med teknisk inriktning.
Du har ett antal års yrkeserfarenhet av självständigt operativt arbete inom olika styr-och regler/VVS-/fastighetssystem där drift (fastighetsteknik), styr- och servicesystem varit väsentligt.
Den här rollen är i många delar självständig och förväntas ta mycket eget ansvar därför ser vi din goda förmåga att strukturera och kunna fatta beslut. Ditt stora engagemang och ansvarskänsla är lika viktigt som ett resultat- och lösningsorienterat fokus. Du arbetar med såväl interna och externa kontakter varför din goda samarbets- och kommunikationsförmåga är naturligt för dig.

Om ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Adecco. Frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Burén 070-263 34 60. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer dock senast 6 april vill vi ha din ansökan.  Sök tjänsten via www.adecco.se