Nyheter

 • Tekniska problem med e-faktura distribution

  2018-04-16 Efter en uppgradering av vårt system så har det visat sig att ett fel smugit sig in distributionsfilen som skapas vid fakturering. Det har medfört att ni som valt e-faktura som distributionssätt fått en vanlig avi i brevlådan istället för via internetbanken. Detta ska korrigeras under början av denna vecka och vi kommer att skicka iväg en ny fil med uppgifter för e-faktura distribution.

  Du som valt att få hyresavin via e-faktura kan kasta den printade fakturan du fått i din brevlåda – det ska komma en ny via din internetbank inom några dagar.

  Det här är en engångsföreteelse och i framtiden så ska din faktura dyka upp i din internetbank som vanligt.

  Vi ber om ursäkt för besväret.

  Visa hela nyheten
 • Påskfirande med inflyttning i Lilla Nipan

  2018-03-29 Under skärtorsdagen inleddes inflyttningen i Skebos nya byggprojekt Lilla Nipan. ”Det blir påskfirande med att spika och inreda”, säger Jennifer Lundberg, en av de nya hyresgästerna.

  Lilla Nipan är beläget vid Parkbrons södra fäste på Bockholmsvägen. Totalt 52 nya lägenheter – 30 ettor på 28 kvadratmeter och 22 tvåor på 45 kvadratmeter – står nu inflyttningsklara i Lilla Nipan.

  I huset närmast Parkbron sker inflyttning den 1 maj. I huset närmast Campus skulle inflyttning egentligen ha skett den 1 april, men med anledning av påsken fick hyresgästerna tillgång till lägenheterna redan från torsdagsmorgonen.

  Första egna boendet

  Först in i Lilla Nipan var Jennifer Lundberg, som tog hjälp av pojkvän, mamma och pappa för att få in sitt bohag.

  – Tidigare har jag turats om att bo hos pappa i Kusmark och hos mamma i Kåge. Det här blir mitt första egna boende, berättar Jennifer.

  Hur känns det?
  - Jätteskönt att komma närmare stan. Jag jobbar på Coop och nu slipper jag fara och färdas dag och natt.

  Tycker om inredning

  Jennifer har stått i Skebos bostadskö och sökte en av ettorna på bottenvåningen i Lilla Nipan.

  – Jag var här på visningen och gillade det jag såg. Jag tycker att lägenheterna är bra byggda, de är väldigt ljusa. I många ettor är köken också så små men här tycker jag att det är bra storlek. Jag tycker om inredning och gillar vitt och silver, men vi får väl se mer exakt hur jag vill ha det eftersom. Någon färgklick blir det väl också, säger Emelie med ett skratt under en paus med att bära flyttkartonger.

  – Det var perfekt att Skebo lät oss få nycklarna redan före påsk. Mamma och pappa är också lediga nu, så då har jag tillgång till extra flytthjälp och bilar.

  Hur ser du på området som du flyttar in i?
  – Det är fint. Älven är nära. Det ska bli skönt att bo centralt istället för ute i skogen.

  Gillar åldersmixen

  En av Jennifers nya grannar i Lilla Nipan blir Daniel Henriksson, som flyttar in i en tvåa i söderläge på andra våningen.

  – Det känns bra med mixen av yngre och äldre som kommer att bo här. Det är trevligt att många verkar uppskatta nybyggnationer. Ungdomslägenheterna är säkert särskilt eftertraktade av studenter på Campus, säger Daniel.

  Själv jobbar Daniel som programmerare på Gold Town Games efter att ha flyttat till Skellefteå från Stockholm för att gå utbildningen inom dataspelsutveckling.

  Mer rum

  Daniel bodde tidigare i en liten etta på Norrböle hos en privat hyresvärd.

  – Jag var ute efter något större och när jag fick chansen till en lägenhet här hos Skebo var det inte mycket att fundera på. Nu får jag mer rum och ett riktigt vardagsrum. Det är trevligare att bjuda hem folk när de slipper sitta i sängen.

  Daniel tog hjälp av flyttkarlarna Tim Marklund och Raffe Bensalem på Flyttfågeln och räknar med att få allt på plats snabbt i sitt nya boende.

  – Det blir härligt att spendera påsken här. Sedan ser jag fram emot att vara ute på balkongen framöver när snön tinar bort. Det är riktigt vacker utsikt här, säger Daniel och slår ut med handen mot balkongen med blick mot älven.

  Daniel Henriksson har fått flyttkartongerna på plats. Han ser goda möjligheter att han kommer att trivas i sin tvåa i Lilla Nipan.

   

  Visa hela nyheten
 • Påsktider

  2018-03-26 Vi på Skebo önskar dig som hyresgäst och bostadssökande Glad påsk och vill samtidigt passa på att informera om våra öppettider under påsken.

  Så här ser våra öppettider ut under påsken:

  • Skärtorsdag 29 mars – öppet till klockan 13.00
  • Långfredag – stängt
  • Annandag påsk – stängt
  • Tisdag 3 april – öppet som vanligt

  Vid akuta fel som inte kan vänta till tisdag 3 april, ring telefon 0910-73 65 00.

  Glad Påsk!

  Visa hela nyheten