Nyheter

 • Vinn SM-mössa - fri entré till alla idrottstävlingar

  2018-02-22 Du vet väl att du fortfarande har chansen att vinna en SM-mössa? Förutom att den sitter skönt och värmer ger mössan dig entré till alla idrottstävlingar under veckan.Det enda du behöver göra är att uppmärksamma din granne som gör det lilla extra för trivseln.

  Du som bor hos oss på Skebo - dela med dig av din goda grannupplevelse och berätta om den granne som förtjänar att uppmärksammas!
  Lämna din positiva beskrivning på vår Facebooksida eller maila till bo@skebo.se - senast onsdag den 14 mars 2018. BO-redaktionen väljer sedan ut vinnare som vi bedömer har skrivit den bästa motiveringen om en god granne.

  Läs mer om fördelarna med SM-mössan här: http://visitskelleftea.se/smmossan/

   

   

  Visa hela nyheten
 • Sveriges bästa energigrupp hos Skebo

  2018-02-21 Skebo har prisats som Sveriges bästa energigrupp inom SABO. ”Eftersom vi bland annat engagerat hela kommunkoncernen fick vi utmärkelsen bästa energigrupp av alla deltagare. Nu finns en grupp inom kommunen som fokuserar på energibesparing”, berättar Patrik Sundberg, affärsutvecklare hos Skebo.

  Skebo ingår tillsammans med de allra flesta andra kommunala bostadsbolag i SABO, Sveriges allmännyttas bransch- och intresseorganisation.

  Under ett styrelsemöte 2008 kom SABO fram till att organisationen tillsammans skulle kunna göra skillnad för miljön och satte ett mål om att sänka energiförbrukningen med 20 procent fram till 2016. 105 kommunala hyresvärdar deltog och lyckades sänka energiförbrukningen med totalt 17 procent.

  Det är otroligt mycket energi som sparats, det motsvarar den totala energiårsförbrukningen för hela Lunds kommun. Koldioxidutsläppet minskade från 13 000 ton per år till 4 000 ton. Det går att jämföra med en bil som kör ett och ett halvt varv runt jorden – varje år.

  Efter slutredovisningen för 2016 prisades Skebos arbete.

  – Det har inte bara varit bra för miljön, det har sparat pengar som kunnat investeras för att förbättra för hyresgäster runtom i landet, säger Patrik Sundberg.

  Visa hela nyheten
 • Var snäll och vinn en SM-mössa!

  2018-02-13 Har du en granne som gör det där lilla extra för trivseln där du bor? Var med och tävla!

  Nu har du som bor hos oss på Skebo chansen att dela med dig av din goda grannupplevelse och berätta om den granne som förtjänar att uppmärksammas.
  Lämna din positiva beskrivning på vår Facebooksida eller maila till bo@skebo.se –  senast onsdag den 14 mars 2018.
  BO-redaktionen väljer sedan ut vinnare som vi bedömer har skrivit den bästa motiveringen om en god granne.
  Priset är SM-mössor (Värde 295 kr).

  Visa hela nyheten