Nyheter

 • Se AIK för halva priset

  2017-12-22 Vi på Skebo gillar både hockey och AIK. Gör du också det har du som hyresgäst hos oss chansen att se laget till halva priset. Läs mer på Mina sidor under "Tävla och nyttja" i menyraden.
  Visa hela nyheten
 • Öppet hus med visning

  2018-10-08 Ta chansen att kika in i det nya trygghetsboendet Skäret i Skelleftehamn! Onsdag den 10 och torsdag den 11 oktober kl. 14.00-17.00 finns det möjlighet för alla intresserade att komma och titta på ett urval av lägenheter i det nya trygghetsboendet i Skelleftehamn.

  Skäret är beläget centralt i Skelleftehamn, på adressen Ursviksgatan 129, med gångavstånd till butiker och nära till busshållplats. Här erbjuds ett modernt boende till de som är 70 år och äldre. Alla lägenheter är tvåor i varierande storlek från 49 till 72 kvadratmeter. Inflyttning beräknas till den 1 februari 2019.

  Under Öppet hus kommer personal från Skebo att finnas på plats för att svara på frågor och visa runt. Lägenheterna ligger ute för bokning t.o.m. den 15 oktober. Anmäl intresse som vanligt på www.skebo.se/mina-sidor.

  Läs mer om lägenhetssläppet här:  

  Varmt välkommen!

  Visa hela nyheten
 • Bilplatsuthyrning

  2018-10-03 Behöver du bilplats för din bil i vinter? Nu finns det även möjlighet för dig som ännu inte är hyresgäst hos Skebo att hyra en bilplats på vissa områden.

  För att kunna hyra och köa till sig en bilplats hos Skebo behöver du registrera dig som sökande i Skebos bilplatskö. Hyresgäster hos Skebo prioriteras alltid vid fördelning av bilplatser. Du som inte är hyresgäst kan, beroende på tillgång, eventuellt få hyra en bilplats i vissa områden. För dig som inte bor i Skebo tillkommer 25 % i moms på månadshyran.

  Bokar du bilplats på ett annat område än i det du bor i förbehåller vi oss rätten att göra en prövning om avtal ska godkännas.

  Endast i undantagsfall kan vi erbjuda fler än en bilplats per lägenhet. Den extra bilplatsen kan Skebo vid behov behöva säga upp.

  Köpoäng

  Lediga bilplatser visas på webbplatsen där den med flest köpoäng som anmäler sitt intresse får hyra platsen (hyresgäster prioriteras). När du hyr en bilplats och tecknar ett avtal nollställs dina köpoäng i bilplatskön. Du kan då direkt börja samla nya poäng.

  Avtalstid

  Alla bilplatsavtal skrivs på ett års bestämd tid med tre månaders uppsägningstid. Därefter övergår det till tillsvidareavtal med tre månaders uppsägningstid.

  Visa hela nyheten