Nyheter

 • Lättare och tydligare felanmälan

  2018-06-26 Nu gör vi det lättare och tydligare för dig som hyresgäst när du ska felanmäla något i ditt boende. Du hittar formulär för felanmälan på Mina sidor.

  När du fyller i din felanmälan på Mina sidor så skickas den vidare till din bovärd, och det går att göra dygnet runt. Du kan även ringa till växeln och komma till Centrala felanmälan under telefontid, precis som tidigare.

  Om det är ett akut fel – till exempel om ett rör gått sönder och det är risk för vattenskada – kan du ringa växeln dygnet runt och kopplas vidare till Beredskap.

  När du anmäler via Mina sidor blir det tydligt för bovärden vad som är fel. Det minimerar risken att något glöms bort som det tidigare kunde göra vid en muntlig anmälan. Våra bovärdar får i och med nyordningen en tydlig ”att göra”-lista med allt som ska åtgärdas. Därmed kommer vi att kunna jobba mer strukturerat och förbättra ditt boende på ett mer effektivt sätt.

   

  Visa hela nyheten
 • Bostadsgaranti för studenter

  2017-08-08 Skebo har en unik bostadsgaranti som gäller dig som blivit antagen vid Luleå/Umeå universitet (studieort Skellefteå) eller annan eftergymnasial utbildning på Campus/Skeria. Enda kravet är att utbildningen är eftergymnasial och minst 18 veckor lång.

  Du som har fått ditt antagningsbesked kan själv boka ditt studentboende här på webbplatsen. Observera! att eftersom vi garanterar alla ett boende så finns det ingen anledning att boka upp sig för ett specifikt studentrum förrän man fått sitt antagningsbesked och alltså säkert vet att man kommit in på sin utbildning.
  Detta underlättar vårt arbete och snabbar upp uthyrningsprocessen, eftersom kontrakt kan skrivas först när man blivit antagen. Tillfälligt boende i väntan på ett permanent rum kan förekomma.

  Läs mer här om våra studentbostäder

   

  Visa hela nyheten
 • Säkerheten främst på lekplatserna

  2018-06-27 Ett uppskattat inslag i Skebos bostadsområden är våra 79 lekplatser. För att barnen ska kunna ha en rolig, trygg och lekfull sommar gör Skebo en årlig översyn. Vi har utbildad personal som jobbar med att säkra och besiktiga lekområdena.

  Arbetet innebär att vi ser till att lekplatserna inte är trasiga eller farliga utan följer den lagstiftning och standard som är utarbetad.

  Du kan läsa mer om vårt säkerhetsarbete i senaste numret av kundtidningen BO.

  Läs BO nr 2/2018 här:

  Visa hela nyheten