App för start av våra miljösmarta motorvärmare

2017-11-10
På vissa av våra bostadsområden har vi installerat miljösmarta motorvärmarstolpar där du kan styra dina avresetider antingen manuellt via stolpen, via ett telefonsamtal, på webben eller via en app.

Eftersom styrsystemet till motorvärmarna är uppkopplade mot Internet så finns det alltså även möjlighet för dig som bor på ett av dessa områden att få en app för att styra eluttagen via en smarttelefon. Applikationen är ingen app i egentlig mening men fungerar som en sådan.

Du skriver in adressen www.webel-online.se i din telefons webbläsare. Du får då en fråga: Vill du gå till den mobilanpassade sidan? Välj OK. Välj också att spara sidan på telefonens hemskärm, så finns den alltid lättillgänglig och om du valt att bli inloggad automatiskt så kommer du direkt in på din bilplats. Dina inloggningsuppgifter är detsamma som då du loggar in på din dator. Applikationen finns på både svenska och engelska.

För dig som har en miljösmart motorvärmarstolpe finns en komplett användarmanual för motorvärmarsystemet att ladda hem på Mina sidor: Användarmanual motorvärmare