Det bästa med att bo hos Skebo

2017-12-22
Vad är det bästa med att bo hos Skebo? Vinnaren är korad i tävlingen om ett presentkort till ett värde av 500 kronor på restaurang Pinchos.

Under hösten har Skebo utlyst en tävling bland hyresgästerna i vår kundtidning BO och i vårt nyhetsbrev.
Det gällde att svara på frågan vad det bästa är med att bo hos Skebo.

Vi fick in många svar, och bra svar, och det allra bästa tycker vi levererades av Cecilia Zellman:
”Det bästa med att bo hos Skebo är den trevliga personalen som genom sitt bemötande och god kundservice ger en bra syn på hela företaget. Bovärdarna ler, vinkar och säger hej när man möter dem. De som svarar i telefon i växel och i Bobutiken är trevliga och professionella, även fast man har ärenden som behöver åtgärdas. Man får dessutom alltid snabb hjälp inom rimlig tid.”

Här är ett axplock bland övriga som svarat:

”Oavsett klimat – yttre eller inre – så är ansvaret, stödet och hjälpen bara ett samtal bort.”
(Agneta Berglund)

”Det absolut bästa med att bo hos Skebo är lägenheten, vi har en otroligt fin lägenhet och trivs jättebra på Östra Nygatan.”
(Sture och Margareta Lundkvist)

”Vad kan man annat än begära LOKALPRODUCERAT! Bo hos SKEBO.”
(Annette Dahlberg)

”Tycker det absolut bästa är er snabba service från era hyresvärdar. Det gör att man känner sig trygg och man vet att hjälp alltid finns att få om något strular. Det har alltid gått fort från att man ringt och ni har alltid varit snabba hit för att åtgärda eventuella problem. Tycker det bästa var när Asmir var här och skulle hjälpa mig med ett problem i badrummet, jag var hemma vid tillfället han var här. Han fixade snabbt felet och tittade sig sedan omkring och såg att vårt fönsterhandtag inte var helt ihopvikt. Han frågade då om jag hade problem med att stänga det. Jag svarade att jag hade det, men inte tänkt på det mer än så. Han fixade även handtaget. Så det slutade med att han åtgärdade mer saker än det jag frågat om. Vänlig, lyhörd och uppmärksam!”
(Anna Lindström)

”Det bästa är vår bovärd Lars Persson! Han tar hand om både fastigheterna och hyresgästerna. Inget är omöjligt. Allt som går att göra blir gjort. I rätt tid. Kort sagt: En klippa som jag hoppas att ni verkligen ser till att behålla!”
(Ewa Brännström)

”Det bästa med att bo hos Skebo är att det är lugnt, tryggt, välordnat och praktiskt!”
(Carina Nyström)

”Det bästa med Skebo är vår bovärd Magnus Nygren. Proffsig, trevlig och tar sig tid!”
(Cecilia Burman Melin)

”Det bästa med att bo hos Skebo är den trevliga personalen som genom sitt bemötande och god kundservice ger en bra syn på hela företaget. Bovärdarna ler, vinkar och säger hej när man möter dem. De som svarar på telefon i växel och i bobutiken är trevliga och professionella, även fast man har ärenden som behöver åtgärdas. Man får dessutom alltid snabb hjälp inom rimlig tid.”
(Cecilia Zellman)

”Det bästa med att bo hos Skebo är att man bara behöver ringa ifall till exempel frysen går sönder. På vintrarna kan man luta sig tillbaka och slipper skotta snö. Bor i ett väldigt trevligt och lugnt område.”
(Erika Holmström)

”Det är Schysst har Klass är Ekonomiskt, Bekvämt och Okomplicerat, S-K-E-B-O.”
(Greta Holmlund)

”Bra och billiga lägenheter, förstås!”
(Lena Jonsson)

”Det är inte bara en sak som är bäst med att bo i Skebo. Det är alltid plogat och sandat på vintern – och det tidigt på morgonen! Världens trevligaste bovärdar som dessutom är snabba. Anmäler man ett fel på nätet eller går till vaktmästeriet – dagen efter har det fixats! Det är aldrig omöjligt – vad man än efterfrågar så gör Skebo allt för att kunna tillgodose önskemålen! Har aldrig haft en bättre hyresvärd och inte heller bättre bovärdar!”
(Lena Lundmark)

”Det bästa med att bo hos Skebo: tryggbo, närbo, trevligtbo, servicebo, bästabo, skebo.”
(Lise-Lott Gustafsson Moschiri)