En halvtimme mer fritid - varje dag

2017-02-15
Vill du ha mer tid över till familjen, träningen eller bara slippa oroa dig för oförutsedda händelser? Då är hyresrätten en perfekt boendeform som passar alla livssituationer och behov.

I jämförelse med villaägare har den som bor i hyresrätt hela 30 minuter mer fritid per dag, enligt en studie som Statistiska Centralbyrån gjort.
På en vecka är det det hela 3,5 timmar mer av kvalitetstid över till vad du vill, samtidigt som villaägaren måste lägga tid på att sköta gården och underhålla huset. Kort sagt, allt sådant som du inte behöver bekymra dig om.

Ekonomiskt är hyresrätten en trygg boendeform där du slipper oroa dig för marknadens svängningar, ränteläget eller lägga en stor summa på kontantinsats.
Många hyresgäster uppskattar också bekvämligheten det innebär att bara behöva kontakta sin bovärd om något i lägenheten går sönder. Då kommer vi och åtgärdar det gratis, så länge det är inom normalt slitage och inget du själv orsakat.

Att bo i hyresrätt är som att investera i dig själv eller din familj. Fritid är precis vad det låter som – friheten att göra vad du vill.