Hållbarhetsvecka - Tävla och vinn

2017-09-13
Vi på Skebo vill uppmärksamma hållbarhetsveckan som hålls i Skellefteå 17 - 24 september. På Skebo väger vi in hållbarhet i allt vi gör. Nu vill vi veta vilket ditt bästa tips på återvinning är? Du kan vinna fina priser och samtidigt bidra till att fler tar ett hållbart steg i rätt riktning.

Hållbarhetsvecka

Under hållbarhetsveckan vill man lyfta fram det som görs som är hållbart ur olika aspekter och uppmuntra dig till att göra fler hållbara val i vardagen.
Läs mer om hållbarhetsveckan i Skellefteå den 17 - 24 september:
www.skelleftea.se/hallbarhetsveckan

Skebos hållbarhetsarbete

Vi på Skebo arbetar med hållbarhet ur tre perspektiv: social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Det är alltifrån klimatsmarta byggsätt och socialt hållbara boendemiljöer, till vår senaste satsning på att underlätta återvinning för våra hyresgäster på Älvsbacka.

Läs mer om Skebos hållbarhetsarbete: Klicka här

Tävling - bästa tips på återvinning

Under hållbarhetsveckan har du alltså också möjlighet att delta i vår tävling där vi vill ha in ditt tips på återvinning. Vad gör du i din vardag för att återbruka och återvinna? Det bästa tipset belönas med en Klongvas (värde 750:-) samt återvinningspåsar. Vi kommer även att lotta ut återvinningspåsar och sportlotter, där man bl.a. kan vinna en bil, bland er som deltar i tävlingen.

Mejla ditt tips till oss på bo@skebo.se tillsammans med dina kontaktuppgifter (telefon eller e-post) senast den 24 september.