Här kan du hitta en ny lokal

2019-03-11
Skebo erbjuder inte bara lägenheter och större kontors- och butikslokaler. Visste du att vi även hyr ut källar- och suterränglokaler som lämpar sig för exempelvis föreningar och mindre företag?

De flesta av Skebos källarlokaler är mellan 30 och 40 kvadratmeter stora, men det finns även de som är upp emot 70. Vilken utrustning som finns i lokalerna varierar.
– Några har pentry eller mindre kök samt toalett och kan användas som samlingslokaler för föreningar. Det är såklart alltid upp till de intresserade vad de är ute efter och vad de har för idéer, säger Skebos uthyrare Petter Holmgren.
Somaliska paraplyföreningen, Finska föreningen i Skellefteå och Eritreanska föreningen hyr exempelvis sina lokaler av Skebo. En flugfiskeförening har tidigare gjort detsamma. 

Kontorsverksamhet

Skebo hyr även ut sina källarlokaler till företagare.
– Många som tidigare jobbat hemifrån använder dem som kontor. Sedan har vi till exempel haft en kiropraktor, en massör och en tatuerare som startat sina verksamheter hos oss, säger Petter Holmgren.
Lokalerna finns både i centrala Skellefteå och i ytterområdena. Den som är intresserad tar kontakt med Petter.
– Vid en förfrågan försöker jag tillsammans med intressenten hitta en lokal som passar för verksamheten, säger han.
Hur bestäms hyran i de här lokalerna?
– Den är inte satt på förhand, utan förhandlas fram tillsammans med intressenten. Det är marknadshyra som gäller.

Behöver din verksamhet utrymme eller större utrymme? Här hittar du Skebos utbud av större kontors- och butikslokaler - OBJEKTVISION.SE