Inredningsstylisten tipsar

2019-03-13
Skebo gör en satsning på ökad hemtrivsel i år. - Vi ser en ökad trend i att hyresgästerna lägger allt mer engagemang i sina hem. Vi hoppas att satsningen inspirerar och bidrar till hemtrivseln, säger Anna Ersson, marknadschef Skebo.

Inredningsstylisten Linda Marklund från Älvsbacka Inrederi kommer att ge sina bästa råd kring hur hyresgäster kan göra boendet personligt och trivsamt, och samtidigt inspirera även andra inredningsintresserade. Välkommen hem-satsningen lanseras i fem delar. Linda Marklund delar där med sig av användbara råd om trender, idéer och möjligheter som kan skänka inspiration.

Dessa teman kommer under våren:
• Helt uppåt väggarna – så hittar du rätt färger och tapeter.
• Formidabel – så möblerar du med färg och form.
• Varde ljus – så här bör du tänka när du väljer belysning.
• Grönt är skönt – så höjer du känslan med växter.
• Lev ut – enkla tips för att få till balkongmyset.

– Svenskarnas inredningsintresse ökar hela tiden. Givetvis känns det kul för många att få sätta sin egen prägel på interiören. Jag tror också att det kan finnas en osäkerhet kring hur mycket vi kan ändra i hyreslägenheter och där kan vi tydliggöra möjligheter, säger Linda Marklund.
Alla fem ämnen släpps del för del under våren både på Skebos Facebooksida, här på webben och i våra andra kanaler.

– Tanken är att visa alla möjligheter som finns kring det egna boendet så att fler vågar göra hemmet till sitt eget, säger Anna Ersson.

Läs om våra inredningstips här. Trevlig läsning. Och du, välkommen hem!