Lägenheter för uthyrning på Hägglundsgatan

2017-03-24
Ett antal stambytta lägenheter med nya kök kommer att släppas för uthyrning på Hägglundsgatan. Är du intresserad så anmäl intresse via mina sidor.

På Hägglundsgatan pågår just nu stambyte under ledning av vår projektledare Tomas Lindfors, som anlitat Contractor för att utföra arbetet.

Alla lägenheter får nya kök med ny spis, kyl och frys, luckor, bänkskivor, tapeter och golv. De blir utrustade med nya jordade uttag, får ny ventilation och ny el.
Det är dessutom insatt diskmaskin i samtliga lägenheter förutom enrumslägenheterna (där är det förberett för diskmaskin så att det finns möjlighet att sätta in en på egen bekostnad).

På området finns ett antal vakanta lägenheter som vi publicerar på vår hemsida för uthyrning allteftersom de blir klara. Sista lägenheterna beräknas vara klara i oktober.

Redan nu på tisdag den 28 mars släpps den första färdigställda lägenheten för uthyrning. Är du intresserad så glöm inte anmäla intresse, detta görs enklast genom att logga in på mina sidor på vår hemsida