Strömsör - Öppet hus med visning 12 november

2019-11-04
Tisdag den 5 november släpps sista etappen på Strömsör med 61 lägenheter. Öppet Hus med visning sker tisdag den 12 november kl. 15-18.

Vi fortsätter att utveckla Skellefteå. I vårt nya kvarter Strömsör bor ni centralt med storstadskänsla nära till affärer, nöjen, service och den härliga miljön runt älven. Här byggs 118 hyresrätter klara för inflyttning våren 2020.

Unna er ett boende i en modern och välplanerad lägenhet. Här bor ni bekvämt och problemfritt till en fast månadskostnad. Majoriteten av lägenheterna är smart planerade tvåor, den resterande delen blir treor och ytterligare två lägenheter blir fyror.

Av de 118 lägenheterna öronmärks 34 stycken för ungdomar mellan 18 och 25 år.

Öppet Hus

Tisdag den 12 november bjuder Skebo in till Öppet hus med visning av ett urval av lägenheterna. Alla intresserade hälsas då välkomna till Strömsör klockan 15.00–18.00. Visning sker av lägenheter i två hus i norra delen av området, ingång via Storgatan, följ skyltning.


Cykla eller promenera gärna till visningen då det är begränsade parkeringsmöjligheter.

Bokning och fördelning av lägenhet

Lägenheterna kommer att publiceras för uthyrning från den 5 november här på Skebos hemsida och bokningen är öppen i två veckor.

Fördelningen av lägenheterna sker sedan utifrån köpoäng i Skebos bostadskö och kommer att hyras ut enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion. Inflyttning på Strömsör sker till våren 2020.

Läs mer här: https://www.skebo.se/artikel/stromsor