Lägenhetssläpp i Lilla Nipan

2017-11-16
Skebo öppnar ett av sina stora byggprojekt i centrala Skellefteå. Tisdag den 21 november släpps de 52 lägenheterna i Lilla Nipan för bokning.

Lilla Nipan består av två huskroppar belägna vid Parkbrons södra fäste på adresserna Bockholmsvägen 1A och 1B.
– Läget är mycket tilltalande med närheten till älven, centrum och Campus, säger Anna Ersson, marknadschef på Skebo.

Ettor och tvåor

Det blir totalt 52 nya lägenheter i Lilla Nipan, 26 lägenheter i vardera trevåningshus. Alla lägenheter förses med balkong.
– Det känns positivt att vi kan erbjuda nya lägenheter till bostadsmarknaden i framtidens Skellefteå, säger Anna Ersson.
Fördelningen av lägenheter blir 30 ettor på 28 kvadratmeter och 22 tvåor på 45 kvadratmeter.
– Vi upplever en stor efterfrågan på mindre lägenheter. Genom Lilla Nipan kan vi möta önskemål från både befintliga och blivande hyresgäster, säger Anna Ersson.
26 av lägenheterna öronmärks som ungdomsbostäder för personer mellan 18 och 25 år.
– Ungdomar är en viktig målgrupp för oss. Här kan vi hjälpa unga som söker sitt första boende ut på bostadsmarknaden. Men alla ska känna sig välkomna i Lilla Nipan och vi ser framför oss blandade åldrar hos dem som kommer att flytta in i Lilla Nipan, säger Anna Ersson.

 

Öppet hus

Möjligheten att boka lägenheter i Lilla Nipan öppnas tisdag den 21 november, samma dag som Skebo bjuder in till Öppet hus med visning av lägenhetstyperna. Alla intresserade hälsas då välkomna till Bockholmsvägen 1B i Skellefteå klockan 11.00–18.00.

Bokning och fördelning av lägenhet

Lägenhetsbokningen är öppen i två veckor på Skebos hemsida.
OBS! Lägenheterna i Lilla Nipan söks på vår hemsida under ett nytt marknadsområde: Centrum Södra. Du kan klicka i detta nya marknadsområde när du gör en sökning bland våra lediga bostäder på hemsidan under fliken Sök ledigt. Ett tips är att du även går in på din intresseanmälan och lägger till område Centrum Södra.
Då syns lägenheterna under dina matchande objekt och du som prenumererar på lägenheter som passar dina önskemål får då också prenumeration på lediga lägenheter för detta område.

Fördelningen av lägenheterna sker sedan utifrån köpoäng i Skebos bostadskö. Inflyttning i Lilla Nipan sker till våren – den 1 april i ett hus och den 1 maj i det andra huset.

För att se bilder, ritningar och gå en 3D-rundvandring på Lilla Nipan, klicka här.