Sommarjobba hos oss

2020-02-13
Vill du jobba med skötsel i och kring våra fastigheter och utföra enklare reparationer i våra lägenheter och gemensamhetsutrymmen? Då ska du söka sommarjobb som bovärdsvikarie hos oss. Senast 1 april vill vi ha din ansökan.

Bovärdsvikarier 

Vi söker sommaren 2020 bovärdsvikarier till våra olika bostadsområden (Skellefteå centralort, Bureå/Lövånger, Burträsk, Kåge/Byske samt Boliden).

Arbetsbeskrivning

Som bovärd arbetar du bl.a. med felanmälan, skötsel i och kring våra fastigheter samt enklare reparationer i våra lägenheter och gemensamhetsutrymmen.

Kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du har arbetat med reparation och underhåll av fastigheter invändigt som utvändigt. Gärna utbildning inom VVS, El och Bygg.
  • Som person trivs du med att ge andra människor service och är bra på att skapa goda kundrelationer. Självklart har du en positiv syn på människor med olika bakgrund.
  • Du ska tycka om att arbeta självständigt, gilla att ha många bollar luften, ha god datorvana samt behärska svenska i tal och skrift.
  • Körkort är ett krav.

Ansök senast 1 april via info@skebo.se. Bifoga CV och ett personligt brev, ange också på vilka av ovanstående område du kan jobba.

Vid frågor kontakta Drift- och servicechef Kent Ek, kent.ek@skebo.se

Välkommen med din ansökan!