Vi lyssnar på hyresgästernas önskemål

2018-03-05
Det är dags igen för Synpunktenträffar i flera av Skebos bostadsområden. ”Det är ett jättebra sätt att komma i kontakt med våra hyresgäster och få veta vad de tycker”, säger Anders Eskilsson, bostadskonsulent på Skebo.

Synpunktenträffarna inbjuder till möjligheten för Skebos hyresgäster att tycka till om både stort och smått. Om du har synpunkter på bostaden, området, trivsel eller trygghet är det precis rätt tillfälle att framföra det för att få till en förändring.

– Vi lyssnar och får in värdefulla synpunkter på vad vi kan göra bättre och vad vi ska vara rädda om i varje område. Under de år jag hållit i det så verkar det som att hyresgästerna blir nöjdare och vi blir bättre, säger Anders Eskilsson, som haft hand om Synpunktenträffarna sedan 2001.

Efter tidigare Synpunktenträffar har det exempelvis handlat mycket om att få till bättre belysning i utomhusmiljön för att skapa mer trygghet. Ett annat exempel är att vissa områden haft undermålig trappstädning så det görs oftare nu än tidigare.

Synpunktenträffarna arrangeras årligen i olika bostadsområden. Under april och maj besöker Skebo bostadsområden i Byske, Bureå, Morö Backe, Ursviken och Erikslid. Som hyresgäst kommer du att få en inbjudan i brevlådan när vi kommer till just ditt område. Så håll ögonen öppna – så lovar vi att hålla öronen öppna!