Vinnare av gratis månadshyra

2020-02-07
Tack till alla er som svarade på vår hyresgästundersökning. Era svar ger oss nu möjlighet att planera och prioritera våra förbättringsinsatser.

I slutet av 2019 skickade vi ut vår hyresgästenkät där våra hyresgäster fick tillfälle att berätta vad de tycker om vårt arbete, hur de trivs hos oss, vad som är bra och vad vi kan förbättra.

Annelie vann månadshyra

I en slumpmässig dragning bland de som fyllt i enkäten, har vi nu dragit en vinnare som får en gratis månadshyra. Vinnaren blev Annelie Månsson som bott i sin Skebolägenhet i Byske i cirka 6 år. Grattis!


Bild: Annelie Månsson, glad vinnare av en gratis månadshyra.


Resultatsammanställning pågår
Undersökningen genomfördes för första gången av undersökningsföretaget AktivBo. För någon vecka sedan fick vi tillgång till sammanställningen av era svar. Vi kommer nu att gå igenom och analysera resultatet noggrant områdesvis för att se vad vi ska prioritera  och var vi kan förbättra oss utifrån dina och dina grannars synpunkter.

Frågorna delades upp i tre index (serviceindex, produktindex samt profil/attraktivitet/valuta för hyran), där Skebo ligger över branschens snitt i samtliga kategorier. Vi är fantastiskt glada över att 68,8 procent av våra hyresgäster tagit sig tid att svara på enkäten, snittet ligger på 57%.

Vi återkommer med mer information om resultatet och våra prioriteringar framöver.