Bilplatsuthyrning

2018-10-03
Behöver du bilplats för din bil i vinter? Nu finns det även möjlighet för dig som ännu inte är hyresgäst hos Skebo att hyra en bilplats på vissa områden.

För att kunna hyra och köa till sig en bilplats hos Skebo behöver du registrera dig som sökande i Skebos bilplatskö. Hyresgäster hos Skebo prioriteras alltid vid fördelning av bilplatser. Du som inte är hyresgäst kan, beroende på tillgång, eventuellt få hyra en bilplats i vissa områden. För dig som inte bor i Skebo tillkommer 25 % i moms på månadshyran.

Bokar du bilplats på ett annat område än i det du bor i förbehåller vi oss rätten att göra en prövning om avtal ska godkännas.

Endast i undantagsfall kan vi erbjuda fler än en bilplats per lägenhet. Den extra bilplatsen kan Skebo vid behov behöva säga upp.

Köpoäng

Lediga bilplatser visas på webbplatsen där den med flest köpoäng som anmäler sitt intresse får hyra platsen (hyresgäster prioriteras). När du hyr en bilplats och tecknar ett avtal nollställs dina köpoäng i bilplatskön. Du kan då direkt börja samla nya poäng.

Avtalstid

Alla bilplatsavtal skrivs på ett års bestämd tid med tre månaders uppsägningstid. Därefter övergår det till tillsvidareavtal med tre månaders uppsägningstid.