Säljare/uthyrare

Säljare/Uthyrare

Vill du vara med och bygga Skellefteå tillsammans med oss? Brinner du för service och vill utvecklas i kundmöten? Då har Skebo jobbet till dig!

Vi förstärker vår Bobutik med en Säljare/Uthyrare

Du ingår i Bobutikens team tillsammans med tre uthyrare, tillhörande Skebos Marknadsavdelning. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för uthyrning av lägenheter, bilplatser och förråd. Ni är delaktiga i hela uthyrningsprocessen med att ta emot uppsägningar, boka visningar, behandla erbjudanden, kontraktsskrivningar, aviseringar samt svara på frågor rörande hyreslägenheter. Ni ser till att lediga lägenheter publiceras och blir uthyrda.

Vi på Skebo värdesätter ett gott bemötande till våra kunder. Du har en viktig roll i kundupplevelsen då du i många fall är den första personliga kontakten man har med oss. Att ge god service är en självklarhet för dig. Du bör vara organiserad och strukturerad, som snabbt kan skifta fokus och prioritera om när det krävs, där också din förmåga till god stresshantering kommer väl till pass. Du är också en lagspelare med god samarbetsförmåga, är kommunikativ, noggrann med förmåga att vara behjälplig på ett serviceinriktat sätt.

Vem trivs här?

Du som har en avslutad gymnasieutbildning förslagsvis inom ekonomi, juridik eller mäklare, kompletterat med några yrkesverksamma år i liknande roll, kommer att ha en god grund att stå på. Vi ser gärna att du har ett intresse av vad som händer i samhället och av bostadsfrågor. Har du dessutom erfarenhet av uthyrningsverksamhet/fastighetsförvaltning ser vi det som ett plus. Det är viktigt att man förstår och följer hyreslagen och Skebos uthyrningspolicy. Därför bör du som person vara lyhörd, lösningsinriktad men även våga vara tydlig.
Du har god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Flera av våra hyresgäster kommer från olika delar av världen därför värdesätter vi dina språkkunskaper. Har du dessutom något fler språk är det meriterande.
Eftersom vi ständigt arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten.

Är du intresserad?

Din ansökan bestående av CV och ett personligt brev söker du via www.adecco.se senast den 30 okt. Vid frågor om tjänsten kontakta Adeccos rekryteringskonsult Maria Burén 070-263 34 60 .

Välkommen med din ansökan!