Bildtext saknas

Skebo fortsätter sin satsning på nyproduktion utanför centrala Skellefteå. Vi har stor tillväxt inom Skellefteå Kommun och en ökad efterfrågan på flera orter, däribland Byske. Cirka 24 nya lägenheter byggs i Byske med planerad inflyttning någon gång efter årsskiftet 2023/2024. Entreprenör är Contractor.

Kvarteret

De nya flerfamiljshusen byggs på Bäckgatan intill Skebos befintliga bostäder (bef. 6 huskroppar med 96 lägenheter). Husen byggs i betong där större delar av husen kommer att ha en träfasad. En uppskattad kvartersgård finns sedan tidigare i området.

Den befintliga utemiljön består av lekplatser för yngre barn, grönytor och grillplatser. Mellan det två nya huskropparna kommer det att finnas en grönyta med lekplats för äldre barn, grillplats och sittplatser. Förutom detta kommer vi satsa på att plantera mer ätbart vid de ny flerfamiljshusen.

Här bor du med direkt närhet till skog och elljusspår. Skola, fotbollsplan och badhus ligger också i närområdet. Byske centrum ligger inom promenadavstånd.

Lägenheterna

De nya lägenheterna blir tvåor och treor som fördelas i två tvåvåningshus med loftgång, totalt 24 lägenheter. Det blir 12 st tvåor på 50,3 kvm och 12 st treor på 66,7 kvm.

Alla lägenheter har en trevlig balkong och några få lägenheter får även en yta i loftgången. Dessa uteplatser blir i två olika väderstreck.

Lägenheterna utrustas med en kombimaskin i tvåorna och separat tvättmaskin och torktumlare i treorna. Diskmaskin finns i samtliga lägenheter. Varje lägenhet tilldelas ett förråd på loftgången. Gemensamt förråd på markplan för cyklar, barnvagnar och rullatorer.

Typ Yta Antal Hyra
2 rok 50,3 m² 12 st 8 842 kr - 9 002 kr
3 rok 66,7 m² 12 st 11 090 kr - 11 923 kr

 

Bred centrumhandel och naturskönt läge

Byske ligger cirka 3 mil norr om Skellefteå och här finns goda pendlingsmöjligheter till centralorten. I hjärtat av Byske rinner den välkända Byskeälven, en av Sveriges bästa laxälvar. Här finns också fina vandringsleder och ett av landets främsta havsbad med 5-stjärnig camping. I centrum finns bland annat två stora matvaruaffärrer, café och ett flertal matställen.

Bokning och fördelning av lägenheter

Lägenheterna söks på vår hemsida och fördelas utifrån köpoäng i Skebos bostadskö.

Faktablad Byske

Ladda hem faktablad och läs mer om boendet och lägenheterna i Byske. Här hittar du bl.a. allmän information, planlösningar, hyresnivåer och inspirationsbilder.

Nedan ser du lite inspirationsbilder, klicka på bilden för att se större format.

Illustrationsbild vardagsrum

Illustrationsbild vardagsrum

 

3D bild 2 rok Byske

3D ritning 2 r o kök

3D bild 3 rok Byske

3D ritning 3 r o kök

Uthyrning nyproduktion

Lägenheterna publiceras för uthyrning tisdag den 10 oktober 2023 och ligger ute för bokning fram till och med måndag 23 oktober. De förmedlas enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion.

OMRÅDESINFORMATION

Adress: Bäckgatan 11 C-S, Byske
Byggstart: Hösten 2022
Uthyrningsstart: 10 oktober 2023
Inflyttning: 1 februari 2024

HUS  
Hustyp: Marklägenhetshus med loftgång
Antal våningsplan: 2
Balkong: Vanlig balkong
Hiss: Nej
Rökfritt hus: Ja
   
GÅRD OCH OMRÅDE  
Gemensam uteplats: Ja, på sikt när hela området är färdigställt
Parkering: 19 motorvärmarplatser, varav 2 elbilsladdare. Samt 2 hcp-platser
Cykelparkering: Gårdsförråd för barnvagnar, cyklar och rullatorer
Källsortering: 2 fraktioner, nergrävda moloker