Illustrationsbild med hus
Illustrationsbild med hus

Skebo fortsätter sin satsning på nyproduktion utanför centrala Skellefteå. Vi har stor tillväxt inom Skellefteå Kommun och en ökad efterfrågan på flera orter, däribland Burträsk.17 nya lägenheter byggs i Burträsk med planerad inflyttning i februari 2024. Entreprenör är JSB Construktion AB.

Kvarteret

Det blir ett trevåningshus med hiss som byggs i betong. Området ligger i centrala Burträsk nära bland annat skola och hälsocentral. Huset är fint beläget med närhet till sjön.

Det kommer att finnas fina grönytor för samvaro. Eftersom det redan finns en lekplats precis intill så väljer Skebo att istället satsa på att skapa sittplatser utomhus samt gemensamma odlingslådor för våra hyresgäster. Vid de nya husen kommer även växter som gynnar bin och pollinering att planteras.

Lägenheterna

Det blir totalt 17 lägenheter fördelat på tvåor på ca 54 kvm och treor på 75 kvm.

Samtliga lägenheter har balkonger. Lägenheterna utrustas med en kombimaskin i tvåorna och separat tvättmaskin och torktumlare i treorna. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

Förrådsutrymme finns i lägenheten. Utrymme för barnvagnar och rullatorer finns på entréplan. Cykelställ finns vid entrén.

Typ Yta Antal Hyra
2 rok 53,9 m² 2 st 9 207 kr - 9 257 kr
2 rok 54,3 m² 3 st 9 421 kr - 9 496 kr
3 rok 75 m² 12 st 11 707 kr - 11 932 kr

 

Orten

Burträsk är ett mindre samhälle cirka 4 mil sydväst om Skellefteå och ligger vackert till vid sjön Burträsket, västerbottens största sjö med länets längsta sandstrand. Här hittar du den gamla vandringsleden Kyrkstigen, som slingrar sig mellan Burträsk och Skellefteå landskyrka.

På orten finns en välutvecklad samhällsservice med skolor, barnomsorg, hälsocentral, badhus och idrottsanläggningar. Det finns också apotek, postombud och ett antal butiker och restauranger vilket gör livet bekvämt.

Bokning och fördelning av lägenheter

Lägenheterna söks på vår hemsida och fördelas utifrån köpoäng i Skebos bostadskö.

Faktablad Burträsk

Ladda hem faktablad och läs mer om boendet och lägenheterna i Burträsk. Här hittar du bl.a. allmän information, planlösningar, hyresnivåer och inspirationsbilder.

Nedan ser du lite bilder, klicka på bilden för att se större format.

823 3 rok inspirationsbild

Inspirationsbild vardagsrum

823 3D 2 rok

3D ritning 2 r o kök

823 3D 3 rok

3D ritning 3 r o kök

Uthyrning nyproduktion

Lägenheterna publiceras för uthyrning tisdag den 26 september 2023 och ligger ute för bokning fram till måndag 9 oktober. De förmedlas enligt våra uthyrningsregler för nyproduktion.

Gör din intresseanmälan här: Lediga lägenheter

 

OMRÅDESINFORMATION

Adress: Björnstigen 6, Burträsk
Byggstart: Hösten 2022
Uthyrningsstart: 26 september 2023
Inflyttning: 1 februari 2024

HUS  
Hustyp: Flerfamiljshus
Antal våningsplan: 3
Balkong: Vanlig balkong
Hiss: Ja
Rökfritt hus: Ja
   
GÅRD OCH OMRÅDE  
Gemensam uteplats: Ja, på sikt när hela området är färdigställt
Parkering: Mv-platser, 11 platser varav 1 HCP-plats
Cykelparkering: Cykelställ på gården
Källsortering: 2 fraktioner