Personal

Som medarbetare på Skebo är du vår absolut viktigaste tillgång. Du förväntas och får också chansen att göra skillnad. Och du får chansen att vara både uppskattad och stolt över det jobb som du och dina kollegor utför. Bland annat genom att bidra till att våra hyresgäster fortsätter vara bland de nöjdaste i landet.

Men du får även vara delaktig i vår kontinuerliga utveckling av Skellefteå. För det är en viktig del av vårt uppdrag. Att se till att Skellefteå upplevs som en plats där tillgång till bra, nära och prisvärda boendemiljöer skapar förutsättningar för ett mångsidigt liv. Vi som jobbar här gör det eftersom vi gillar Skellefteå. Som medarbetare hos oss på Skebo tänkter vi oss att du delar den uppfattningen. Då har du chansen till ett spännande jobb här på Skebo.

Här till höger hittar du våra lediga tjänster. Du kan också göra en spontanansökan.
 
Student - Examensarbete:
Skriv några rader och berätta om dig själv, din utbildning, dina tankar kring kommande exjobb och varför du vill göra det tillsammans med oss.

Student – Praktik:
Skriv några rader och berätta om dig själv, din utbildning, dina tankar kring kommande praktikperiod, när den inträffar och hur länge den varar samt varför du vill göra den hos oss.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Inköpare