Hofgränd Fakta om lägenheterna

Fakta om lägenheterna

Lägenheterna på Hofgränd är designade för att skapa en skön känsla, oavsett vilket rum du befinner dig i. Väggarna är vitmålade i sovrum, vardagsrum och kök, med ett trestavigt parkettgolv som binder samman ytorna till en sammanhängande helhet. Samtliga rum har dessutom bredbandsuttag. 

Kök

Köken håller en genomgående hög standard i allt ifrån kyl och frys, till spisen med induktionshäll, mikrovågsugn och den behagligt tysta diskmaskinen (max 45 dB). Skåpsluckorna går i vitt för att i samspel med de vitmålade väggarna skapa en ljus och behaglig köksmiljö. 

Badrum

De stora badrummen har helkaklade väggar och plastmatta på golven, med möjlighet för hyresgästerna att få duschväggar i glas som tillval.

Övrigt

Lägenheterna har inglasade balkonger och stora ljusinsläpp som bidrar till den luftiga och  inbjudande känslan i boendemiljöerna.

Ingångarna till husen på Hofgränd är låsta och öppnas med hjälp av en tagg, som även används till bland annat bokning av tvättstugorna i respektive hus. Den gröna innergården är bilfri och det finns ett varmgarage under jord. Husen är helt rökfria.