Att söka bilplats

Att söka bilplats

Skebos utbud av bilplatser, skärmtak och garage uppdateras varje tisdag på www.skebo.se  För att  skapa en intresseanmälan och anmäla intresse för en parkeringsplats måste du vara hyresgäst hos Skebo.

Så fungerar det

Skapa en intresseanmälan genom att logga in på Mina sidor. Ange vilket område, vilken typ/eller typer av parkering som du är intresserad av. Du har även möjlighet att prenumerera för att få kännedom om vilka p-platser som passar dina önskemål. Varje vecka får du ett e-postmeddelande med information om vilka platser som finns tillgängliga.

Vilka bilplatser som passar dina önskemål ser du på översikten då du loggat in på mina sidor- ledigt just nu- matchande p-platser. När du klickar på matchande bilplatser ser du vilka p-platser som är eller kommer att bli lediga. Klicka in på bilplatsen för att se vilket nummer själva platsen har. Det är också härifrån som du anmäler ditt intresse. De lediga objekten ligger kvar i sju dagar  och fördelas utifrån dina köpoäng.

Finns det ingen bokning på objektet läggs p-platserna ut som p-direkt. Det innebär att den som först anmäler intresse för p-platsen får den. Vi hyr ut alla våra bilplatser, skärmtak och garage på helårsavtal. Endast i undantagsfall kan vi erbjuda fler än en bilplats per lägenhet.