Bli en del av vårt team i sommar!

Visar en kille med Skebokläder titta ut från en balkong


Bovärd/fastighetsvärd

Som bovärd/fastighetsvärd hos oss på Skebo, kommer du att arbeta relationsskapande och med service mot våra hyresgäster runtom i Skellefteå och i ytterområdena. Denna roll innebär ett aktivt och omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ingå i ett team av engagerade kollegor som brinner för att lösa problem och leverera förstklassig service.
– Varje dag erbjuder nya utmaningar och möjligheter att verkligen göra skillnad i våra hyresgästers liv. Oavsett om det gäller att snabbt åtgärda ett ärende eller bara vara ett vänligt ansikte, så spelar du en nyckelroll i att skapa en trivsam och välkomnande boendemiljö, säger Ingela Wiklund, förvaltningschef.

Förstärk vårt kundservice-team

I rollen som kundservicemedarbetare blir du Skebos ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter spänner från uthyrning och kundservice till administration. Hjärtat i ditt arbete är interaktionen med våra hyresgäster, oavsett om det är genom personliga möten, över telefon eller via mejl.
– Vi värdesätter om du kan ta dig an uppgifter i ett effektivt tempo och förmågan att snabbt svara på våra hyresgästers behov. Hos oss är ingen dag den andra lik, och du kommer att ha möjligheten att växa både personligt och professionellt i vår stöttande arbetsmiljö, säger Sara Lundberg, kundservicechef.

För mer information och ansökningsdetaljer läs gärna mer om tjänsterna  här: