Fakta om lägenheterna

Lägenheterna

Alla sovrum, vardagsrum och kök i Odenskrapan har vitmålade väggar på tapet och trestavigt parkettgolv. De stora balkongerna är inglasade och det finns bredbandsuttag och jordade uttag i alla rum.

Köken är utrustade med genomgående hög standard och köksluckor, kyl och frys går i vitt. Spisarna har induktionshällar och diskmaskinernas ljudnivå på 45 db är behagligt tyst, inte minst med tanke på de öppna planlösningarna.

Lägenheternas stora badrum är delvis kaklade, med plastmatta på golven, spegel och tvättställ med underskåpsmöbel.

Huset

Odenskrapans ingångar är låsta och hyresgästerna har en egen tagg för att komma in. Samma system gäller både för att komma in i och göra bokningar i husets två tvättstugor, som är välutrustade för att hålla väntetiderna korta. Odenskrapan har postboxar och två hissar för att öka säkerheten och dessutom är hela huset rökfritt.

P-platser finns ovan jord, samt i kallgarage med motorvärmare och i varmgarage. På våning 13 har hyresgästerna tillgång till ett bokningsbart soldäck med grillutrustning och utemöbler och på våning två ligger en terrass med gräsmatta, lekplats och mötesplatser.