•  
  •  
  •  

Klockarhöjden

 

Klockarhöjden

Skebo fortsätter att bredda utbudet av lägenheter för att möta efterfrågan i dagens Skellefteå. De två översta våningarna i Klockarhöjdens äldreboende i Sjungande Dalen har övertagits av Skebo och byggs om till 16 lägenheter. Eftersom det finns ett stort behov av rymliga och prisvärda lägenheter med hög standard i stadsnära läge är det en satsning som ligger precis rätt i tiden.

Lägenheter med hög standard

Tolv av lägenheterna på Klockarhöjden är treor och fyror med inglasade balkonger, med boendeytor från 97 till 119 m2. Till det ska läggas fyra tvåor på 55 m2 med balkong. Lägenheternas standard är genomgående hög, med nya ytskikt i både golv och väggar. Dessutom byts ytskikten i alla våtrum och toaletter får nytt porslin. Även köken rustas upp, med utbytta köksluckor och helt nya vitvaror.

Ett prisvärt boende

Eftersom det handlar om ombyggnation av befintliga bostäder ligger hyresnivåerna på ungefär 1000 kronor per kvadratmeter och år. Omsatt i praktiken innebär det att till exempel en trerummare på 97 m2 får en hyra på ungefär 8 000 kronor i månaden, vilket gör det till ett mycket prisvärt alternativ sett till läge och standard.

Attraktiv utsikt och gröna miljöer

Lägenheterna på högt belägna Klockarhöjden ligger på åttonde och nionde våningen, vilket gör att de boende kan njuta av en vidunderlig utsikt. Området har skogen som närmaste granne, med elljusspår, kolonilotter och skogsstigar som leder till Vitbergsområdet. Dessutom kommer utemiljöerna i bostadsområdet att få en allmän uppfräschning, för att bli ännu mer inbjudande till avkopplande umgänge i gröna omgivningar.

Lägenheterna på Klockarhöjden blir tillgängliga för bokning våren 2016, med inflyttning i september samma år.

Fakta Klockarhöjden

Tvårumslägenheter 55 m² med balkong: 4 st.
Hyra: ca 4970 kr/månad.

Trerumslägenheter 97 m² med inglasad balkong: 4 st.
Hyra: ca 7750 kr/månad.

Fyrarumslägenheter 109 m² med inglasad balkong: 4 st.
Hyra: ca 8580 kr/månad.

Fyrarumslägenheter 116 m² med inglasad balkong: 2 st.
Hyra: ca 8950 kr/månad.

Fyrarumslägenheter 119 m² med inglasad balkong: 2 st.
Hyra: ca 9110 kr/månad.

 

 


  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek