Lägenhetssläpp Lejongapet 1, Getberget

Illustrationsbild exteriör Lejongapet

I kvarteret Lejongapet 1 på Getberget i Skellefteå uppförs 155 lägenheter om 1-4 rum och kök. Inflyttning sker i etapper under sommaren/hösten 2024

Kvarteret

Lejongapet 1 med adress Getbergsvägen 19 och 21 samt Humlegatan 4, är ett helt nytt kvarter på Getberget. Här bor du med en härlig utsikt över stan, naturnära och centralt med närhet till bland annat skola och fina grönområden. Badhus och idrottsplats ligger en kort promenad bort. Till centrum tar det endast 10 minuter att cykla. Ett perfekt område för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha närhet till det mesta.

Moderna och yteffektiva lägenheter

De nya lägenheterna blir moderna, ljusa och yteffektiva med smarta planlösningar och mycket funktion på liten yta. Samtliga lägenheter har balkong. Lägenheterna utrustas med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare förutom i fyrorna som har separat tvättmaskin och torktumlare. Diskmaskin finna i alla lägenheter.

Ett antal lägenheter öronmärks för ungdomar mellan 18-25 år.

Bokning och fördelning av lägenhet

Lägenheterna ligger ute för bokning från den 20 februari fram till den 4 mars.. Här på hemsidan under fliken ”Skebo Bygger” finns alla information om Lejongapet samlad. Här kan du läsa mer om lägenheterna, ta del av 3-D-ritningar, använda vår lägenhetsväljare, ladda hem faktablad och såklart anmäla ditt intresse. Läs mer här.

Observera att det inte kommer att hållas några visningar av lägenheterna eftersom området fortfarande är under uppförande.

Fördelningen av lägenheterna sker utifrån köpoäng i Skebos bostadskö.