Nya lägenheter för uthyrning i populära Bureå!

Visar en kille som drar en cykel, en tjej och hund framför ett grönt hus

Nu är det dags för nästa släpp av nyproducerade lägenheter, denna gång på Norra Kustvägen i Bureå. Här står snart 40 nya lägenheter redo för inflyttning; ettor, tvåor och treor fördelat i fem tvåvåningshus med loftgång. Alla lägenheter har en trevlig balkong och utrustas med diskmaskin samt tvättmaskin/torktumlare.

Kvarteret och orten

Våra nya lägenheter ligger på adress Norra Kustvägen 33, 35, 37, 39 och 41. I närområdet finns allt du behöver för en bekväm och aktiv vardag. Centrum med livsmedelsbutik, apotek och restaurang. Närhet till lekplats, skola, vårdcentral och idrottsanläggningar. Genom Bureå rinner Bureälven som erbjuder möljighet till bad och fiske. Här finns också havsbad och båthamn.

Upptäck fördelarna med att bo i Bureå – en idealisk plats cirka 2 mil söder om Skellefteå. Med endast 15 minuters bilresa når du stadens pulserande cityliv. För dig som föredrar att resa kollektivt erbjuder Bureå täta bussförbindelser till och från orten. Dessutom är det endast cirka 8 kilometer till Skellefteå flygplats.

Bokning och fördelning av lägenhet

Lägenheterna ligger ute för bokning från den 5 till 18 mars. Här på hemsidan under fliken ”Skebo bygger” finns all information samlad. Här kan du läsa mer om lägenheterna, ta del av 3D-ritningar, ladda hem faktablad och såklart anmäla ditt intresse. Läs mer här.

Fördelning av lägenheterna sker utifrån köpoäng i Skebos bostadskö.

Öppen visning

Tisdag den 12 mars bjuder vi in till en öppen visning. Vi visar ett antal 1:or och 3:or. Alla intresserade är välkomna, ingen anmälan behövs.

Datum: 12 mars
Tid: 16.00-18.00
Adress: Norra Kustvägen 41, Bureå

Vänligen notera att området fortfarande är en byggarbetsplats, så visa hänsyn under besöket.

 

Visar ett flygfoto över ett bostadsområde