Ta chansen - sök sommarjobb hos Skebo

Visar tre ungdomar med händerna i luften
Visar tre ungdomar med händerna i luften

 

Är du mellan 16-18 år och bor i en lägenhet hos Skebo erbjuds du möjligheten att söka sommarjobb hos oss! Vi erbjuder jobb under vecka 25-27 med skötsel av våra bostadsområden samt trivselaktiviteter på våra trygghetsbostäder.

Sista ansökningsdag är 18 mars så passa på att lämna in en ansökan – se längst ner för länk.
Ungdomarna kommer att engageras i en rad olika uppgifter, från inom- och utomhusmålning till yttre skötsel och förrådsstädning, i olika bovärdsområden inklusive Burträsk, Boliden, Bureå/Lövånger, och Ursviken/Skelleftehamn.
– De här arbetsuppgifterna är utformade för att ge praktisk arbetslivserfarenhet men även för att uppmuntra ungdomarna att ta aktiv del i att skapa en behaglig och välkomnande miljö för Skebos hyresgäster, säger Kent Ek, personal- och säkerhetschef.

Ett ytterligare ansvarsområde för sommarjobbarna är att bistå med trivselaktiviteter på Skebos trygghetsbostäder i Lövånger, Skelleftehamn, Burträsk och Skellefteå. I samarbete med trygghetsvärdarna kommer de att hjälpa till att arrangera och genomföra olika aktiviteter som syftar till att förhöja livskvaliteten för de boende, vilket är en viktig del av Skebos engagemang för sina hyresgäster.

Skebo ser satsningen som en möjlighet att stärka banden med sina yngre hyresgäster, men även främja en känsla av samhörighet och gemenskap inom dess bostadsområden.
– Genom att erbjuda meningsfulla och givande sommarjobb, hoppas vi kunna inspirera ungdomarna att utvecklas både personligen och professionellt, samtidigt som de bidrar positivt till deras eget lokalsamhälle, säger Kent.

 Klicka på den här länken för att söka jobbet! . Sista ansökningsdag: 18 mars.