Uthyrare till Skebo

Läs mer här

Hela världens blickar riktas mot norra Sverige och Skellefteå står mitt i Europas gröna omställning. I Skellefteå ska många fler människor leva och bo och vi är mitt i en stor samhällsomvandling där Skebo är en viktig aktör.

Vi söker nu en engagerad uthyrare som kommer att ha en viktig roll i organisationen. I rollen som uthyrare ingår du i ett team på sju personer som jobbar i vår Kundservice.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som uthyrare kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det händer mycket i Skellefteå och det är ett högt tempo. Vi står inför många utmaningar och många nyproduktioner framöver vilket vi ser på med positiv anda och en vilja att hänga med i en stad som växer. De flesta arbetsuppgifterna är knutna till vår Kundservice, i form av kundkontakter genom telefon, mejl och besök. Du kommer även ha ett tätt samarbete med dina kollegor i övriga delar av organisationen för att tillsammans hitta lösningar på situationer som kan uppstå i kontakten med våra hyresgäster.

Vi söker en driven och kunnig person som trivs med personliga möten och som vill fortsätta utveckla uthyrningen av våra fastigheter. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få nöjda hyresgäster och en effektiv uthyrningsprocess. Rollen ställer stora krav på servicekänsla och en positiv inställning. Du är ett av företagets ansikten utåt och en viktig ambassadör för vårt varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Hantera hyresavtal för bostäder, p-platser, garage, förråd m.m
  • Kontraktsskrivning, uppsägningar och nyckelhantering
  • Hantera bostadskön
  • Sköta hyresgästkommunikation och information

Din profil

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du är dessutom en person som verkligen tycker om att ha kontakt med människor och har en förmåga att skapa goda relationer. För att du ska trivas i rollen och företaget är det viktigt att du gillar förändring och ett högt tempo. Du vågar ta egna initiativ och ser möjligheter före hinder.
Du har tidigare erfarenheter inom administration och kundservice. Det är meriterande om du har god förståelse för juridiska processer samt kunskaper i hyreslagen.

Utöver detta ser vi att du:

– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.
– Goda datakunskaper med vana att arbeta i datorstödd miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Skellefteå.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Skebo. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@onepartnergroup.se eller 073-0475761.

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 2024-02-11. Ansök här: OnePartnerGroup.

Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompentensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess.

Vi ser fram mot att ta del av din ansökan!

Om Skebo

Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag och vi ligger i Sverigetopp vad gäller kundnöjdhet vilket vi självklart är väldigt stolta över. Vi lägger stort fokus på goda och nära relationer till våra hyresgäster och vill att de ska känna delaktighet i frågor som rör trygghet och trivsel. Skebo är en del av Allmännyttan och vi vill vara Skellefteås ledande samhällsbyggare där vi bidrar till bostadsförsörjning och stärker Skellefteås konkurrenskraft.

Om Skellefteå

Skellefteå är en växande plats. Under 2023 växte kommunen med över 2000 nya invånare och allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta under många år. Det har bidragit till en stark framtidstro med en ökad bredd av karriärmöjligheter, ett större utbud för livet vid sidan om arbetet och öppenhet för förändring, idéer och nya människor. Den kombinationen har gjort Skellefteå till ett allt starkare alternativ för människor och familjer i alla faser av livet. Läs gärna mer om platsen på www.skelleftea.se